2019 helemaal volgeboekt. Er is een wachtlijst voor de Klasse 1 en impuls op beide dagen.

 

De inschrijving gaat open op 1 mei 2019 om 19:00 uur.

Sluitingsdatum is 2 juni 2019.

Bij afmelding voor 2 juni wordt €10 administratiekosten voor de eendaagse in rekening gebracht, en €20 voor de meerdaagse.

Bij inschrijven na 2 juni wordt €10 administratiekosten in rekening gebracht bovenop het inschrijfgeld.

 

Bij afmelding na 2 juni wordt het gehele inschrijvingsgeld inclusief overnachtingen en maaltijden in rekening gebracht!

 

Impulsrubriek dient in te schrijven per email. Vermeld gewenste startdatum + relatienummer KNHS, naam , email adres, telefoonnummer van de ruiter + naam, ras, leeftijd, geslacht van het paard. Je krijgt een bevestiging wanneer je inschrijving is goedgekeurd.

 

Voor overnachting, maaltijden, GPS huur 

a.u.b. onderstaand formulier invullen.

 

Dit formulier geldt als reservering voor de overnachting, maaltijden en GPS-verhuur.

 

Je ontvangt na het invullen van het formulier een factuur van Stichting Endurance Zuid Veluwe waarop het totaalbedrag van de reserveringen + het inschrijfgeld staan. Pas na het voltooien van het gehele bedrag is de inschrijving voltooid.

 

Wanneer je zelf de accommodatie bij Boszicht reseveert (in geval van reservering blokhut, grote kampeerplaats voor campers en/of weitjes) dien je alsnog het formulier in te vullen. Daarin kun je aangeven dat de reservering via Boszicht ( info@campingboszicht.nl) is geplaatst.

Je krijgt dan een factuur van camping Boszicht voor de accommodatie, en een factuur van ons voor maaltijden, GPS-verhuur en/of inschrijfgeld.

 

 

LET OP: dit geldt niet als inschrijving voor de wedstrijd! Inschrijven MOET via Mijn KNHS!

 

Let op, voor klasse 1  is het reserveren van een dagpaddock niet mogelijk. Alleen wanneer je blijft voor het avondeten, kun je een dagpaddock aangeven op het formulier.

Voor de impulsrubriek en klasse 1 zonder bij-boekingen wordt geen factuur verstuurd. Het inschrijfgeld dient overgemaakt te worden. 

 

 

Betaalinformatie vind je hieronder:

Een ruitervergunning (label) van natuurmonumenten is niet nodig. Als je er 1 hebt kun je deze wel aan je zadel hangen.

Mocht je vaker op de Veluwezoom, Montferland of Loonse en Drunense duinen willen rijden, kun je via onderstaande link de ruitervergunning (label) van natuurmonumenten bestellen.